Weerbaarheidstraining

Freddy Haantjes is erkend Rots&Water-trainer. Hij combineert weerbaarheid met sport. Sport versterkt het vertrouwen in je lijf. Ook houding is een belangrijk onderdeel van de training. Hoe sta je stevig? Laat je over je heen lopen? Uit je lichaamstaal valt veel af te lezen.

Rots & water

Rots & Water is een weerbaarheidstraining, waarbij de deelnemers handvatten en richtlijnen krijgen om zelfbewuster, zelfverzekerder en met meer zelfbeheersing in het leven te staan.

Het programma leert je in allerlei situaties op een goede manier voor jezelf op te komen. Je wordt weerbaar. Weerbaar zijn werkt preventief. De kans is groot dat pesten, intimidatie, misbruik en geweld stopt als je goed reageert op een situatie. Weerbaar zijn wil niet zeggen goed kunnen vechten. Integendeel, weerbaar zijn betekent juist dat je vervelende situaties voorkomt.

Unieke combinatie

De R&W training is ook zeer geschikt voor sporters die uit balans zijn geraakt, die zich niet goed voelen, om wat voor reden dan ook. Verminderd zelfvertrouwen in de (team)sport komt door deze training weer terug! En daarmee ook het plezier in sportbeleving.

Lees het ervaringsverhaal van Pistis, getalenteerd voetballer hier.

Het weerbaarheidstraining programma bestaat uit 10 lessen en 3 terugkom momenten in het jaar volgend op de cursus.